top of page
DSC07540_EDIT_edited.jpg

Servicii disponibile

Inhabit interior design oferă servicii complete de design interior rezidențial, comercial, hospitality, retail și display design.

Începând cu efectuarea releveului, elaborarea proiectului în 3d și furnizarea tuturor datelor tehnice necesare, inclusiv coordonarea procesului de implementare a proiectului și implicit a șantierului, Inhabit interior design asigură un proces cât mai fluid și eficient în toate fazele proiectului de amenajare, de la propunere până la finalul execuției.

Design interior comercial

Serviciile noastre cuprind dezvoltarea identității de brand prin prisma amenajării interiorului, oferim soluții concrete de implementare, o evaluare exactă de buget și timp de execuție, în ceea ce priveste implementarea, soluții sustenabile și fezabile. Abordăm fiecare proiect din perspectiva potențialului pe care clientul dorește să-l atingă cu afacerea pe care o deține. 

Design interior rezidențial

Crearea habitatului perfect este un concept de bază atunci când ne gândim la bunăstare fizică și psihică. Elaborarea spațiului interior în raport cu omul aduce o serie de beneficii, atât practice și spirituale cât și economice. Inhabit interior design oferă servicii complete de la proiectare și până la implementare atât în circumstanța spațiilor noi cât și în circumstanța spațiilor care au nevoie de renovare majoră.

 

 

 Artă decorativă & Elemente arhitecturale custom

  Adăugăm personalitate, textură și culoare fiecărui spațiu realizând elemente de artă decorativă, care completează estetica spațiului, cum ar fi tablouri, picturi murale, creând un mediu vizual stimulant, îmbogățind spațiul cu note artistice ce completează elementul de unicitate al fiecărui interior.
   Cu ajutorul echipei specializate realizăm elemente arhitecturale personalizate, care cuprind scări și balustrade unicat, uși metalice, detalii arhitecturale, dar și piese de mobilier custom care contribuie la estetica și la funcționalitatea spațiilor pe care le proiectăm.  

 

Vrei să descoperi pachetul care ți se potrivește?

Ia legătura cu noi!

bottom of page