top of page
DSC07540_EDIT_edited.jpg

Pachete de servicii disponibile

Armonizarea interiorului cu tine este esențială, crearea habitatului perfect este un concept de bază atunci când ne gândim la bunăstare fizică și psihică. Elaborarea spațiului interior în raport cu omul aduce o serie de beneficii, atât practice cât și spirituale. 

Servicii design

*releveu 

*consultanță

*moodboard

*planificare plan

*3d detaliat

*planșe tehnice 

*listă de cumpărături
* imagini fotorealiste 

*implementare

*urmărire de șantier

Etapele proiectului

Etapa moodboard

Fie că ai deja o idee despre cum arată spațiul ideal, fie că dorești să exploram impreună, fiecare proiect începe cu setarea atmosferei generale pe plansele de tip moodboard. Ele sunt prima și cea mai importantă etapă a proiectului de design. Setează atmosfera, ne indică detaliile estetice dorite și conturează clar stilul amenajarii, urmând sa fie ghidul nostru în tot procesul de amenajare.

 

Planificare si creație

  După stabilirea și conturarea moodboard-ului urmează etapa in care toate dorintele și nevoile tale se transpun pe volumetria spațiului real, elaboram proiectul 3d, planificăm finisajele, mobilierul și detaliile tehnice urmărind ergonomia spațiului și nu în ultimul rând fezabilitatea propunerii de design în raport cu bugetul alocat.

 

Vizualizare și implementare 

Am ajuns la momentul mult așteptat! Vizualizăm proiectul în 3d și începem procesul de implementare, programam etapele de șantier, gestionam procesul de achizitie și ne asiguram că facem toate demersurile necesare pentru ca implementarea proiectului să decurga conform planului. 

Rămâne doar să te faci confortabil în noul tău spațiu unde detaliile rafinate alcătuiesc povestea ta unică.

Vrei să descoperi care pachet ți se potrivește?

Ia legătura cu noi!

bottom of page