top of page

Fă cunoștință cu noi!

Suntem o echipă dedicată și serioasă pe care pasiunea și valorile comune le-au adus împreună.

ANDA_edited.jpg

Anda Maria Caș

Interior designer

Detaliile fac diferența! Designul interior este un proces organic de creație pentru mine, dar în același timp presupune și o muncă tehnică laborioasă, bazată pe experiență și pe informații mereu actualizate.

După efectuarea studiilor de specialitate, experiența în domeniu din țară cât și experiența în Europa, mi-a completat aptitudinile. Întotdeauna urmaresc interesele clientului, acesta devenind principala sursă de inspirație. Cheia unui proiect de succes este în primul rând stabilirea unei relații sincere și implicarea în a cunoaște, la un nivel mai profund beneficiarul. 

DARIA_edited.jpg

Daria-Elena Timiș

Interior designer

 

Arta aduce la viață caracterul și personalitatea unui spațiu! Abilitățile artistice, simțul proporției și capacitatea de a folosi cromatica în elaborarea proiectelor se datorează experienței în domeniul artei.

Mă consider un profesionist cu aptitudini complete. Deprinderile acumulate de-a lungul celor 16 ani în domeniul amenajărilor, atât ca proiectant cât și ca realizator de produse mă ajută să ofer clientului siguranța unui proiect reușit.

bottom of page